Op lage temperatuur garen biedt uw product een enorme gastronmische meerwaarde: daarvoor staat ons slow-cooking-systeem. Bij dit proces worden verse, aangekleurde producten op smaak gebracht met kruiden, om daarna in speciale, hittebestendige zakken te worden verpakt. Deze zakken worden vacuüm getrokken en verhit.

De juiste toepassing van deze methode zorgt voor minder structuurschade aan de producten, waardoor deze smakelijker, malser én zachter worden. De vitamines, sappen en natuurlijke smaken blijven beter bewaard. Bovendien behouden de producten hun natuurlijke kleur en zijn deze langer houdbaar.

Deze hygiënische methode zorgt ervoor dat de producten ook makkelijk te verdelen zijn in porties of bulkhoeveelheden. De maaltijd is bovendien gemakkelijk en snel regenereerbaar. Zelfs zonder toevoeging van additieven blijft de voedingswaarde van sous-vide maaltijden erg hoog en constant.

Automatisering

Ameloot Gastroservice beschikt over een team van uiterst vakkundige en ervaren slagers, die elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven om u van de beste producten te voorzien. Dat doen ze met behulp van talrijke hoogtechnologische machines, die het mogelijk maken om telkens weer de beste kwaliteit af te leveren. Mede dankzij onze uiterst precieze slicingmachines, verpakkingstoestellen, zaagtoestellen, versnijders en andere gesofisticeerde apparatuur kunnen wij ervoor zorgen dat iedere bestelling tot in de puntjes klopt. Ook toekomstgericht blijft ons bedrijf investeren om continu de hoogste kwaliteitsstandaard te kunnen waarborgen.