Boeuf normande rund
rundsvlees

Ontdek het beste Boeuf normande rund


donkerrood/paars – zéér mooie marmering – fantastische verse botersmaak – droge rijping van 3 weken zorgt hier voor een ongekend stuk lekker vlees in alle facetten!! Werkelijk top 3 qua smaak in de wereld

Één van de meest ongekende parels van Frankrijk.

Op en top pré salé ras, mooi gemarmerd, volle lekkere smaak met een zalige vette film in de mond die steeds doet verlangen naar een nieuwe hap.

Laat Boeuf Normande rundsvlees weken op been hangen/rijpen  (of wij doen dit voor u) en ontdek een ware en vooral tot op heden betaalbare parel!!

Verkrijgbaar:

  • 8 rib lende op been
  • 8 rib punt met/zonder haas
  • déhanché 8 cote a filet

Te verwerken

  • cote a los
  • entrecote
  • T-bone

Nederland

  • Ribstuk
  • lende
  • T-bone